Welkom Ayka

Uit het nest van Faye vorig jaar hebben wij Ayka aangehouden. Ayka is inmiddels al een jaar geworden. Haar ellebogen en heupen zijn helemaal goedgekeurd, ook haar ogen zijn voorlopig vrij. Ayka is een superlieve hond met een gouden karakter. Volgend jaar hopen we ook van Ayka een nestje te mogen verwelkomen. 

Lees meer »

Show Ayka

We hebben de eerste show gelopen met Ayka! Ze deed het supergoed en behaalde een uitmuntend. Tevens heeft ze een prachtig keurverslag mogen krijgen. Helaas hebben we door de Coronacrisis verder nog geen shows kunnen lopen. 

Lees meer »

Pensioen Luna

Na drie mooie nesten mag Luna (Crossly Golden's Always) met pensioen. Luna hebben we aangehouden uit ons eerste nestje. Luna is een geweldige moeder geweest en heeft 19 nakomelingen gekregen. 

Lees meer »

Lynn overleden

Met groot verdriet willen we iedereen via deze weg laten weten dat onze Lynn, onze stammoeder van de kennel, is overleden op 27 november 2018. Lynn heeft ons ontzettend veel liefde, vreugde en geluk gebracht. Een hond met een onwijs mooi karakter en een enorme 'will to please'. We zullen Lynn altijd in ons hart met ons meedragen.

Lees meer »

Luna is bevallen!

Luna is bevallen van vier prachtige pups, het nest is te volgen via het puppydagboek en het fotoalbum, het Crossly Golden's F-nest.

Lees meer »

Holland Cup en The Winner Amsterdam

We hebben een ontzettend mooi showweekend gehad! Op vrijdag 8 december zijn we met Faye (Crossly Golden's Dance With Me) naar de Holland Cup in Amsterdam geweest. Ze kreeg daar een mooie vierde plaatsing. Zondag 10 december zijn we met haar naar The Winner in Amsterdam geweest en daar kreeg Faye een prachtige tweede plaatsing! We zijn ontzettend trots op onze mooie meid, die het zo goed doet! We hebben weer twee prachtige keurverslagen mogen ontvangen, met veel complimenten.

Lees meer »

Hanzeshow Zwolle

Faye (Crossly Golden's Dance With Me) heeft het heel goed gedaan op de Hanzeshow in Zwolle. Ze is eerste geworden in haar klasse en heeft hiermee haar eerste jeugd CAC binnen gehaald! Ontzettend trots na de twee geweldige resultaten van zaterdag en zondag. Op naar de volgende show!

Lees meer »

IJsselshow Zwolle

Faye (Crossly Golden's Dance With Me) heeft haar eerste internationale show gelopen en heeft een tweede plaats met een uitmuntend behaald! Trotser konden we niet zijn op onze mooie en lieve Faye. Uiteraard vinden we haar zelf erg mooi met een geweldig karakter, maar het is altijd fijn dat dit bevestigd wordt door een keurmeester. We hebben zin in de volgende show!

Lees meer »

Gezondheidsuitslagen Faye (Crossly Golden's Dance With Me)

31 augustus 2017 is Faye (Crossly Golden's Dance With Me) een jaar geworden en dat betekende dat we haar ogen, heupen en ellebogen konden gaan testen. Faye haar ogen zijn vrij, ze heeft HD A en ellebogen 0-0. Dit is het beste resultaat wat je kan behalen en wij zijn hier dan ook ontzettend blij mee en natuurlijk zijn we ook erg trots! Dit betekent ook dat als de natuur het toelaat we volgend jaar Faye haar eerste nestje mogen verwelkomen, uiteraard nadat zij de leeftijd van twee jaar heeft bereikt. We zullen binnenkort verdergaan met de shows, om ook daar de benodigde punten te gaan behalen. De eerstvolgende show waaraan we met Faye zullen deelnemen is de IJsselshow in Zwolle op 7 en 8 oktober, we hebben er weer heel veel zin in!

Lees meer »

Eerste show Faye (Crossly Golden's Dance With Me)

Zondag 9 juli 2017 was het zover, Faye mocht voor het eerst mee op show! Zonder enige verwachting gingen we onderweg. Faye werd meteen als beste teef beoordeeld en zij moest toen uitkomen tegen de beste reu. Hiervan werd zij als beste gekozen en zij werd hierdoor Best of Breed. We waren hier al heel erg blij mee, maar toen moest ze uitkomen tegen de besten van onze rasgroep, ook hier werd zij als beste beoordeeld. Als laatste moest Faye uitkomen tegen de andere besten van de rasgroepen en hierbij werd ze als derde beoordeeld. Ontzettend trots op dit prachtige resultaat met een prachtig keurverslag!

 

Foto's van deze dag zijn te zien onder Onze Golden's - Faye

Lees meer »

Lynn mag met pensioen

Na drie prachtige nesten mag Lynn (Never Leaving My Love of Splendour) van haar welverdiende pensioen gaan genieten. Lynn is ons vriendinnetje voor het leven en ze heeft maar liefst 28 andere vriendjes en vriendinnetjes voor het leven op deze wereld gezet. Lynn is de stammoeder van onze kennel en daarom heeft zij een heel bijzonder plaatsje in ons hart. Aan haar hebben we alles te danken en zonder haar hadden we Luna en Faye niet gehad. Als je hier even bij stilstaat, maakt het haar nog extra bijzonder. Lynn hoeft zich nu gelukkig niet meer druk te maken om haar eigen pups, maar mag lekker de grootmoeder uit gaan hangen.

Lees meer »